Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze uurroosters, prijzen of lessen? Je vindt hier vast het antwoord. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op via info@pilatesmoves.be.

Waar kan ik het uurrooster terugvinden?

Om alle uurroosters van onze groepslessen en intakegesprekken te raadplegen, kan je  vrijblijvend een account aanmaken op ons online boekingssysteem van Trainin. Onze roosters veranderen regelmatig dus neem zeker af en toe een kijkje!

Wat zijn jullie prijzen?

Je kan al een les volgen vanaf € 12. Wij werken bewust niet met vaste beurtenkaarten, maar met een creditsysteem. Zo kan iedereen kiezen hoeveel credits hij aankoopt en ben je vrij om te wisselen tussen de verschillende lessen op de mat en op de toestellen. Hoe meer credits je aankoopt, hoe goedkoper je les. Alle credits zijn vier maanden geldig en we raden sterk aan om meteen bij aankoop je uurrooster in te vullen. Zo ben jij zeker van je plaats in je favoriete les.

Kan ik zomaar in een groepsles meedoen?

Alle basic lessen pilates of open level lessen zijn toegankelijk voor beginners. Staat er geen vereist niveau vermeld (zoals bij de Melt & Move of yoga) dan ben je ook zeker welkom. Reserveer je plaats in het uurrooster minimaal 12 uur op voorhand, zo ben je zeker van je favoriete les. 

Twijfel je of de les geschikt is voor je, boek dan een intakegesprek via het boekingssysteem. Zo kunnen we jouw ideale traject uitwerken om veilig te bewegen.

Kan ik een proefles volgen?

Je kan altijd een losse les op de mat of reformer boeken om te kijken of het iets voor jou is. Weet wel dat er pas resultaat geboekt wordt na een aantal maanden. Rome is niet op een dag gebouwd en ook in onze studio gaan we voor de progressie op lange termijn.

Onze vaste trajecten kunnen niet los worden aangekocht. Hiervoor schrijf je je in per reeks.

Wat heb ik nodig om een groepsles te volgen?

In onze studio is alles aanwezig, zodat jij enkel een handdoek, propere sokken en een flesje water moet voorzien. Draag iets waar je je goed in voelt en waarin je vrij kan bewegen. Aansluitende kledij heeft de voorkeur: zo kunnen onze lesgevers een goede inschatting maken van je houding. Om onze toestellen krasvrij te houden, zijn juwelen en ritsen verboden. Lang haar draag je het best in een staart.

Kan ons bedrijf, vereniging of school gebruik maken van jullie diensten?

We zijn altijd heel enthousiast om een lezing, beweegserie of coaching aan groepen te geven! Neem zeker contact op met Katrien via mail (info@pilatesmoves.be) om de mogelijkheden te bespreken en een persoonlijke offerte uit te werken.

Kan ik een afspraak maken voor een privéles of coachingsessie?

Dat kan altijd na een vrijblijvend intakegesprek. Zo’n gesprek kan je plannen op weekdagen in de namiddag, via telefoon, online of ter plaatse in de studio. Je mailt hiervoor naar info@pilatesmoves.be. Tijdens het gesprek kunnen we een eerste les of coaching inplannen.

Hoe kan ik de studio bereiken?

Onze studio is gelegen aan de Poederleeseweg 47 in Herentals, niet ver van het centrum. Parkeren met de wagen kan aan het Netepark tegenover het kruispunt met de Olympiadelaan. Wandel even langs de Repertoire en 150 meter verder zie je het bord voor de deur staan. Het aantal parkeerplaatsen voor de deur is beperkt. De fiets of de bus kan natuurlijk ook! Er is een bushalte op 150 meter van de deur.

Kom de studio binnen langs de deur naast de garagepoort. Je vindt vanzelf de weg!

Kan ik ook online lessen volgen?

Dat kan zeker! Zowel privélessen via Zoom als groepslessen via onze community kunnen van eender waar ter wereld gevolgd worden. Neem zeker een kijkje op deze pagina.

Daar kan je ook onze online DIY-trajecten terugvinden zoals Weer (Veer)Kracht, Start to Pilates en Back on Track.

Gratis online lessen en meer vind je in de online groep