Ons team

Katrien De Smet

Pilates Moves, dat ben ik, Katrien De Smet. Pilates en yoga zijn mijn leven, en gegarandeerd dat het ook iets in uw leven kan betekenen…

Vanaf mijn 4de dans ik de pannen van het dak en later deed ik dat ook in beroemd gezelschap van oa. Julio Iglesias, Maurizzio,… als freelance danser. Nog voor mijn 14de gaf ik mijn eerste dansles in ’t Binnenhof, de voormalige zaak van mijn ouders die in de regio Herentals heel gekend is.

Al snel werd het lesgeven uitgebreid naar Spinning, Tae Bo, BBB, BodyJam, BodyVive, BodyBalance, Zumba, Xco en nog veel meer. Groepsfitness kent voor mij geen geheimen meer!

Na een eerste les BodyBalance in 2006, een combinatie van yoga, pilates en tai chi, was ik op slag gewonnen voor deze bewegingsvormen. Een paar grondige opleidingen en ettelijke workshops later, is dit nog steeds grote liefde!

In de zomer van 2011 ben ik naar Amsterdam getrokken om bij Dolfijn Wellness mijn opleiding kinderyoga te voltooien. En wat geeft er meer vreugde dan mee spelen en leren van een kind?

Pilates neemt steeds een belangrijker deel in van mijn leven. Als erkend Peak Pilates instructor, geef ik les op de mat in groep en op de apparatus volgens de klassieke methode, zoals Joseph Pilates het heeft uitgewerkt.

Sarah Suy

Na paardrijden, fitnessen, lopen en waarschijnlijk nog een aantal andere sportieve uitlaatkleppen, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging welke ik vond in pilates. In eerste instantie was deze wekelijkse les een ideaal moment om mijn gedachten te verzetten en toch actief te bewegen. Meer en meer begon ik het effect van deze lessen te voelen en 1 keer per week werd twee keer. Ik had duidelijk de microbe te pakken.

Katrien is diegene geweest die op een avond polste naar mijn interesse in het eventueel lesgeven. Niet onmiddellijk iets waarover ik had nagedacht maar wel iets wat me nieuwsgierig maakte en een nieuwe uitdaging die ik graag wilde aangaan. Na het volgen van de Peak Pilates opleiding mat en later PPC1 ben ik van start gegaan met lesgeven volgens de klassieke methode. Meer en meer geraak ik geïntrigeerd door deze methode.