“Had ik dit maar eerder geweten, dan had mijn leven er misschien helemaal anders uitgezien.”

Het doet pijn om te horen, maar ik hoor het vaak in de studio. Veel mensen willen een andere manier van leven voor hun kinderen. Het goede nieuws is dat je jouw kinderen alvast op weg kan helpen en zaadjes kan planten die ze voor de rest van hun leven gaan meedragen. Als kinderyogacoach en mama weet ik hoe belangrijk mindset is. Een juiste, stressbestendige mindset kan kinderen helpen om makkelijker en met meer inzicht door het leven te gaan.  Lopen jij, je kind of je tiener wel eens vast in het leven? Willen jullie gecoacht worden op een manier die visueel en fysiek is? Als erkend Individueel Emotioneel Begeleider™ en professioneel gezondheidscoach begeleid ik je op een allesomvattende manier. Jij krijgt meer inzicht in jezelf en ik reik je de juiste handvaten aan rond de thema’s waar je tegenaan loopt.
katrien

Werken voorbij de symptomen

faalangst – zelfvertrouwen – hevige emoties – stress – hoogsensitiviteit – piekergedrag – sociale moeilijkhedenWe krijgen er allemaal mee te maken, maar er kunnen grote stappen gezet worden. Samen kijken we voorbij de symptomen en gaan we nog een laagje dieper zoeken. We werken rond de onderliggende oorzaken zodat je echt verwerkt en doorleeft wat er speelt.

Je lichaam vertelt meer dan 1000 woorden.

Op een stoel vertellen wat er speelt, is moeilijk. Zeker kinderen en tieners zullen je weinig te zeggen hebben. Daarom gaan we aan de slag met materialen en ons lichaam. Zo kunnen we emoties en gedachten ordenen en vastgeroeste patronen doorbreken. Naast materiaal, kunnen onder andere ook Braingym™, EFT, NLP en de Coachroute™ worden ingezet om jou en je kind te doen groeien.

Je lijf, je hoofd en je buikgevoel worden altijd afgetast in het hele coachingsproces zodat je weet dat je op alle vlakken vooruitgang hebt geboekt. Door deze drie op elkaar af te stemmen, kan je op slechts enkele sessies grote veranderingen voelen.

Wil je samen met je kind een nieuwe weg inslaan?

Plan dan een intakegesprek in via het online aanmeldformulier. Na ons gesprek maken we samen een afspraak voor jou en je kind.