We balance, strengthen, stretch, breathe, ...
but most of all
WE MOVE & GROW

Hallo, fijn je te leren kennen...

Laat mij je meenemen op een reis met bestemming: gezondheid en veerkracht!

Mijn naam is Katrien De Smet, trainer en health coach met een passie voor beweging, ademwerk en myofasciale technieken.

Mijn missie is om je te leren hoe jij je eigen gezondheid en welzijn weer in eigen hand kan nemen. In de studio begeleiden we jou, je kind en zelfs je personeel graag door verschillende technieken aan te leren zodat iedereen lichaam en geest weer zelf in balans kan brengen.

Of het nu pilates, fascia therapie, hartcoherentie, relaxatietraining is of een combinatie van alles: samen werken we aan jouw ideaal.

STUDIO PILATES MOVES

In onze studio wil ik je samen met een team van experten bijstaan om aan jouw gezondheid te werken. Omdat MIND en MOVE , lichaam en geest, altijd met elkaar in verbinding staan, werken we het liefst op beide pijlers tegelijk. Je zal al snel merken dat je levenskwaliteit er sterk op vooruit gaat als je eenmaal begint met je gezondheid en welzijn op de eerste plaats te zetten.

Dat kan in onze studio in Herentals waar je terecht kan voor groepslessen en individuele begeleiding op maat.

* PILATES op de MAT (max. 8 personen)
* PILATES op de REFORMER (max. 5 personen)
* PRE- en POSTNATALE PILATES
* verschillende vormen van (kids)YOGA
* SLINGS IN MOTION
* HARTCOHERENTIE & relaxatie training
* MASSAGE therapie, gericht op bindweefsel
* LIFE & HEALTH COACHING

Online zijn er verschillende trajecten uitgewerkt zodat jij in alle vrijheid je lessen kan inplannen waar en wanneer je wil, zowel LIVE als ON DEMAND.


We zijn er ook voor jou!

IEDEREEN IS WELKOM IN ONZE STUDIO

Of je nu topsporter, huisvrouw of ondernemer bent...
Of je nu met chronische stress, pijnklachten of gewoon voor je plezier binnenstapt...

Uiteraard ben je welkom om aan je gezondheid te werken bij ons, liefst vanaf je kindertijd zelfs!
We leren je namelijk graag hoe jij zelf daadwerkelijk en zelfbewust preventief aan je welzijn kan werken. Dit is voor iedereen weggelegd en ontzettend belangrijk om je goed te voelen in je vel.
We hebben ervaring met pijneducatie, stress en burn-out klachten, maar ook met kinderen die in hun kracht willen komen.
Ook als (top)sporter begeleiden we je graag zodat je prestaties sterk verbeteren. Zowel pilates als Slings in Motion zijn uitstekende manieren om van jou een betere golfer of zwemmer te maken.

ONDERNEMEN IS OOK TOPSPORT Als ondernemer ben je zelf vaak bezig met zorgen voor iedereen rondom je. Maar een slimme ondernemer zorgt eerst dat zijn batterijen ook helemaal zijn opgeladen. Bij ons kan je terecht om je mentaal en fysiek weer helemaal in balans te voelen, als aanvulling op jouw uurtje kracht- of cardiotraining. Heb je een bedrijf en wil je je werknemers ondersteunen met hun mentale en fysieke gezondheid?
Dat kan in een traject op maat van jouw noden, op de werkvloer of online. Webinars over stress en veerkracht, pilates of stoelyoga onder lunchtijd of een hartcoherentie traject met biofeedback meting voor iedereen.
Laat ons weten hoe we jou en je personeel verder kunnen helpen door het contactformulier in te vullen.

WAT IS PILATES EN HOE KAN HET JE HELPEN?

 

WAT IS PILATES

Pilates of Contrology is een bewegingsmethode, meer dan 100 jaar geleden ontwikkeld door de legendarische trainer Joseph Pilates.

Het wordt ook weleens “the art of movement” genoemd.

We werken op de klassieke pilates manier (Peak Pilates), dus door de 6 principes van Joseph Pilates na te leven: Concentration, Centering, Controle, Precision, Breathing en Flow.

Je beweegt het hele lichaam, maakt de spieren strakker, langer en mooier! Onze lessen zijn erop gericht om je lichaamsbewustzijn te vergroten en je onafhankelijk te maken. 

Pilates zorgt oa. voor een soepele wervelkolom, waardoor rug- en nekklachten verdwijnen en de houding verbetert.

PILATES IS ER VOOR IEDEREEN

Pilates is niet aan leeftijd gebonden en in principe ook niet aan lichamelijke beperkingen omdat de oefeningen worden aangepast aan de conditie, ervaring en mogelijkheden van elke individu.

Pilates is voor iedereen, van topsporter tot niet-sporter.

WAT KAN JE BEREIKEN MET PILATES

Wil je rug- en nekklachten oplossen, je houding verbeteren of een uitgebalanceerd en sterker lijf met soepele en lenige spieren – je kan dit met Pilates bereiken. Daarom is Pilates razend populair bij topsporters als Kobe Bryant, de bekende Amerikaanse basketballer, en bij tal van rugbyspelers, jockeys en golfers. Ook onder de sterren in Hollywood is dit helemaal hot!

Weet je niet zeker of jij je thuis zou voelen in een groepsles door je kwaaltjes die je verhinderen? Heb je een zeer duidelijk doel voor ogen als sporter? Of wil jij graag een gepersonaliseerde sessie met je vriendin of partner? Boek dan je individuele afspraak en dan stellen we een traject op jouw maat samen.

Wilt u rug- en nekklachten oplossen?
Verbeter je houding en ga voor een sterker lichaam
Reserveer nu!
Bevordert kracht en verbetert ademhaling
Pilates is voor iedereen
Individueel of in groepsverband streven naar een beter lichaam.
Vorige
Volgende